top of page
сватбена декорация, украса

Кои сме ние?

Ние, от Manghee Weddings, сме млад и ентусиазиран екип, за който създаването на красота и предизвикването на усмивки е сладко призвание. Декорирането на сватби започна като естествен път за нас преди повече от 14 години и оттогава досега удоволствието от преобразяването на сватбеното пространство и реализирането на идеите ни за украса не са спирали да ни вълнуват.

В началото на комуникацията ни с всяка двойка винаги призоваваме - нека се чуем, видим, поговорим, опознаем и разберем дали вибрираме на една честота. И наистина вярваме, че това има значение за успеха на съвместната ни работа.

Подхождаме към всеки проект изключително индивидуално. След изчерпателна среща с бъдещите младоженци, изготвяме детайлна презентация и даваме творческо предложение, базирано на разговора и очакванията им. Стремим се всяка украса, която правим, да е неповторима и уникална. Правилото ни е, че както няма две еднакви неща в света, така и в работата си всеки път трябва да подхождаме по различен начин и да творим нови неща. Много често идеите и вдъхновението се раждат съвместно с нашите младоженци и затова вярваме, че позитивната енергия е заразна и се предава чрез думите и мислите.

Другите за нас:

"Беше уникално, като сбъдната приказка!"

Ради и Еоин

"Имате огромен принос този ден да е толкова вълшебен! Безкрайни благодарности!"

Моника и Виктор

“Наистина прекрасна сватба, скъп спомен, който ще остане с нас и за нас цял живот!”

Светлана и Иван

“Вие допринесохте денят ни да бъде още по-прекрасен! Уникален екип сте - мили, позитивни, накарахте ме да се почуствам спокойна и удовлетворена!”

Стела и Александър

bottom of page