Какво предлагаме?

Когато планирате сватбата си, декорацията е една от най-приятните, но в същото време и една от най-деликатни задачи. От украсата зависи целия стил на събитието, впечатлението, което ще оставите у вашите гости, настроението и дори спомените - декорацията ще бъде запечатана на всички ваши снимки от този ден. Някои младоженци имат ясна идея каква украса искат, но други имат нужда от избор, за да изберат декорацията, която най-добре ще отразява техните личности и характер. И в двата случая - ние сме тук, за да се заемем с всички стъпки от процеса. Вижте как:

От А до Я

От дефиниране на стила, цветовата гама, през изготвяне на презентация с референции и детайлно описание на украсата по зони, до подготовка на всички декоративни елементи - украса на ресторанта, градината, сватбената маса, масите за гости, пано за настаняване, подаръчета за гостите, фото кът, chill-out зона, сватбен букет, декорация за кола, бутониери и гривни и всичко друго, което може да ни хрумне заедно с вас... Можем да ви съдействаме и за наемане на тенти, коктейлни маси и друго парти оборудване

От Ж до Я

Вече имате много конкретна идея за вашата сватба и търсите декоратори, които да я реализират? Обърнете се към нас и заедно ще сбъднем мечтата ви, като отново можете да разчитате на нас за подготовка на всички на всички елементи от украсата.    

От П до Я

Планирате сватбата си и имате нужда само от флористи, които да направят за вас декорациите с цветя за масите, сватбения ви букет или украсата за колата - свържете се с нас! Обичаме да работим с цветя и ще сътворим незабравими аранжировки за вашата сватба!

© 2016 created by Manghee Weddings