сватбена декорация, украса

Кои сме ние?

Ние, от Manghee Weddings, сме млад и ентусиазиран екип, за който създаването на красота и предизвикването на усмивки е сладко призвание. Декорирането на сватби започна като естествен път за нас преди 10 години и оттогава досега удоволствието от преобразяването на сватбеното пространство и реализирането на идеите ни за украса не са спирали да ни вълнуват.

Подхождаме към всеки проект изключително индивидуално. След изчерпателна среща с бъдещите младоженци, изготвяме детайлна презентация и даваме творческо предложение, базирано на разговора и очакванията на клиентите ни. Стремим се всяка украса, която правим, да е неповторима и уникална. Правилото ни е, че както няма две еднакви неща в света, така и в работата си всеки път трябва да подхождаме по различен начин и да творим нови неща. Много често идеите и вдъхновението се раждат съвместно с нашите младоженци и затова вярваме, че позитивната енергия е заразна и се предава чрез думите и мислите.

Другите за нас:

"Момичета, благодарим ви за пролетната магия, която придадохте на нашия сватбен празник! Изключително внимателни, спокойни през целия процес - от идеята до изпълнението, съобразителни в деня на събитието и разбира се, мноогоо креативни! Благодаря ви, че реализирахте всяко наше желание! Страхотни сте!"

Лили и Иван

София

"Гери и Руми, благодаря ви че превърнахте сватбата ни в това за което винаги сме си мечтали. Вие успяхте да направите от разхвърляните ни идеи нещо прекрасно.
Макар да не изглежда така отстрани организирането на сватба си е доста тежко начинание и наистина е много приятно в тази ситуация да имаш срещу себе си някой който те разбира само с две думи, знае какво искаш дори по - добре от теб и успява да си свърши работата бързо и професионално без да те ангажира с това."

Теди и Симеон

София

"Сватбата е важен момент в живота на човека, следствие от дълго преусмисляни отношения или пък резултат от силна, изпълваща те със смисъл любов случваща се бързо, но изпълваща съществуванието ти. Без значение как е започнало всичко, важно е всяка клетка на тялото ти да пулсира в това начинание, в което се впускаш на сватбения си ден. Аз вложих цялото си сърце и душа да превърна деня не само запомнящ за мен, но и за всички гости. Вашата подкрепа и идейност допринесе да превърнем деня във вълшебство. Донесохте ни стил и красота, пресъздадохте нашите емоции и темперамент в форма и цвят. Вие вложихте много от себе си и надминахте нашите очаквания. Радвахте и сърцето и душите ни с вълшебната украса и много ни изненадахте и зарадвахте с онези малки идейки и изненадки, които ни подарихте. Руми и Гери, продължавайте да работите в същия дух и нека любов и щастие струи от всеки ваш проект. Благодаря ви ще е малко, но е от цялото ми сърце. И зная, че ще имаме и нови срещи, защото много ви харесвам!"

Диди и Ивайло

София

“Преди всичко много сме благодарни за това, че ни помогнахте да изберем тематиката на нашата сватба. Дойдохме без много ясна концепция каква украса искаме и получихме различни предложения, чрез които избрахме стила на сватбата. През шестте месеца на подготовката Руми помагаше с идеи и съвети за всеки детайл, без значение колко е важен. Реализацията беше безупречна. Украсата допринесе за веселото настроение и помогна да имаме най-хубавата сватба.”

Василена и Сашо

София

“Когато организираш сватба - искаш едно нещо - да има на кого да се довериш и да не се притесняваш за нищо. Да си сигурен, че нищо няма да се обърка и, че всичко ще е приказно красиво. Manghee Weddings са точно такива. Сватбата, която получихме беше дори по-прекрасна от това, което очаквахме..”

Виктория и Явор

София

"Искам да изкажа огромната си благодарност към Руми и нейния екип, които направиха всичко възможно украсата за моята сватба да бъде много красива, впечатляваща и неповторима. Руми е чудесен човек и професионалист и работата с нея е наистина голямо удоволствие. Изработи украсата точно, както си я представях и в дена на сватбата се постара много, въпреки някои непредвидени обстоятелства, с които се справи с лекота. Препоръчвам на всяка бъдеща булка да се възползва от нейните услуги като декоратор. 
Руми, още веднъж ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!!"

 

Мария и Младен

София

"Много сме доволни от работата на Манги и в частност на Руми, по нашата сватбена декорация! Всичко беше направено навреме и по начина, по който го искахме. Руми и нейният екип придадоха много красота и нежност на нашето тържество на цената на силна алергична реакция и контузия! Наистина всеотдайно и професионално свършена работа!"

 

Дани и Лъчо

София